Napellenző

napellenzőÖn is szívesen választana olyan napellenzőt, amely alá akár sok év után is szívesen ülhet ki ha vakítóan süt a nap, de még mindig ugyan olyan hangulatos és szép mintha csak tegnap vásárolta volna?

Nagyon bosszantó tud lenni az, amikor a gyönyörű kertünkben megvásárolt napernyőnk néhány év elteltével egyszer csak megcsúnyul, kifakul, vagy a szerkezete feladja a szolgálatot és összecsuklik.

Ismerjük a mondást, miszerint kétszer fizet az, aki gyorsan fizet! Sokan úgy gondolják, hogy egy napernyő vásárlásánál ha megspórolnak 10-20 ezer forintot, akkor milyen jól jártak. Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik csak észre, hogy milyen jó is lett volna, ha akkor a jobb minőség mellett döntenek.

A széles színválasztéknak köszönhetően pedig Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához. Ha tovább szeretnénk fokozni a kényelmünket, választhatunk extra kiegészítőket, mint például beépített világítást vagy fűtőtestet ezáltal olyan atmoszférát tudunk a teraszunkon teremteni, amely igazán meghitté, komfortossá teszi a szabadon töltött időt.

Ha bármelyik termékkel, szolgáltatással kapcsolatban szeretne tájékozódni kérjen díjmentes ajánlatot!